Božović: DS će tražiti procenu bezbednosti u Srbiji

Demokratska stranka traži odgovornost nadležnih i istinu o hapšenjima srpskih državljana zbog planiranih napada u Crnoj Gori, izjavio je poslanik te partije Balša Božović.

Balša Božović je novinarima u parlamentu rekao da je neophodno da se sazna ko je šta organizovao i da li su to srpske službe znale, navodeći da je jednako loše i da su znale i da nisu.

"Ne znam da li je strašnije to da je premijer znao sve vreme šta se dešava kada je u pitanju sektor bezbednosti, situacija u Crnoj Gori, aktivnosti špijuna u Srbiji, kako on kaže, ili da sa druge strane nije znao", rekao je Božović.

Prema rečima Božovića, možda je to da on nije znao još opasnije, jer govori o tome da "sistem ne funkcioniše", a da niko nema nameru da preuzme odgovornost.

"Tražićemo procenu bezbednosti i da se utvrdi odgovornost. Tek smo sinoć imali priliku da čujemo šta se dogodilo sve na osnovu nekih poluinformacija", naveo je Božović.

Poslanik DS-a smatra da konferencija za novinare premijera Aleksandra Vučića predstavlja "dizanje panike", a da je cela situacija "konfuzna".

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво