SNS odbacio optužbe opozicije o napadu na Vračaru

Gradski odbor Beograda Srpske napredne stranke odbacio je optužbe DS-a, SDS-a, DJB i Nove stranke da su aktivisti naprednjaka "sabotirali" i napali njihove aktiviste i da to "predstavlja još jednu laž cenzus koalicije".

"Bez i jednog dokaza i bilo kakve prijave optužuju aktiviste SNS-a da su sabotirali njihov putujući cirkus. Istine radi, nikakav napad na njihove aktiviste nije prijavljen policiji, tako da ovo predstavlja samo još jednu laž cenzus koalicije", navedeno je u saopštenju Gradskog odbora SNS-a.

Naprednjaci navode da "cenzus koalicija, predvođena DS-om, SDS-om, DJB i Novom strankom, nastavlja da obmanjuje građane, jer osim mržnje prema Srpskoj naprednoj stranci nemaju šta da ponude građanima".

"Oni, koji su nasiljem ušli u Skupštinu Srbije, očigledno i dalje ne mogu da prežale što su ih građani kaznili na izborima, ne samo na Vračaru, već u Beogradu i celoj Srbiji", navodi Gradski odbor SNS-a i poručuje "gospodo, građani su vas kaznili jer ste protiv svakog prosperiteta, jer ste brinuli jedino o sopstvenom interesu i foteljama".

"Ono što je izvesno jeste da su građani Srbije odabrali borbu za modernu i uređenu Srbiju", zaključio je Gradski odbor SNS-a Beograda.

Stranke koalicije "Vračar slobodno" - DS, SDS, Nova i pokreta Dosta je bilo saopštile su ranije danas da su "duboko zabrinute zbog atmosfere nasilja i agresije u kojoj se nalazi naše društvo", a povodom "nemile scena koje su se juče odigrale na platou ispred zgrade Skupštine opštine Vračar".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи