PS: Živković zna da Briselski sporazum ne spominje imovinu

Pokret socijalista poručio je lideru Nove stranke Zoranu Živkoviću da i sam zna da je Briselski sporazum javan dokument i da u njemu nema pominjanja nikakve imovine, kao i da je u vreme dok je on bio premijer imao priliku da uradi sve o čemu sada govori, ali da osim ličnog bogaćenja nije uradio baš ništa.

PS u saopštenju navodi da se premijer Srbije Aleksandar Vučić svakodnevno bori da sačuva ono što je Živkovićeva vlada i vlada njegove tadašnje partije skoro nepovratno izgubila i da mu u toj borbi, za razliku od lidera NS, nije bitan lični interes.

"Očigledno da Zoki bunda misli da je jedini način da Srbija zaboravi njegove laži i zloupotrebe, izmišljanje novih. To objašnjava neshvatljivu potrebu Zorana Živkovića da svakodnevno iznosi neistine o premijeru Aleksandru Vučiću i pored činjenice da su njegove laži o premijerovoj porodici sudski dokazane", piše u saopštenju.

Da li bi sudski dokazana laž mogla biti razlog da podnese ostavku i prestane sa laganjem, a ne da svakodnevno izmišlja nove neistine, pitaju iz PS.

Živković je ranije danas rekao da bi premijer Vučić, posle usvajanja Zakona o Trepči u kosovskom parlamentu, trebalo da podnese ostavku.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво