Tribina SNS-a u Novom Pazaru

Potpredsednik Srpske napredne stranke Marko Đurić izjavio je da biti srpski naprednjak znači boriti se za svoju zemlju i čuvati njene vitalne egzistencijalne interese, ali i svakodnevno dokazivati zašto je ta stranka drugačija i bolja od svih drugih.

Marko Đurić je, na tribini SNS u Novom Pazaru, rekao da, posle ubedljive izborne pobede, stranka ponovo "pali motore" kako bi građanima pokazala zašto je suštinski drugačiji od ostalih stranaka.

"Naša misija je da pokažemo pre svega da brinemo o svakom građaninu, da ne idemo od vrata do vrata da ljudima tražimo glas samo kada su izbori, već da i između izbora idemo da razgovaramo sa ljudima o tome šta su njihovi problemi", rekao je Đurić.

"Mi smo stranka koja ima vrednosti, koja je napravljena da bi Srbiju promenila, mi smo stranka koja je napravljena da bi mogla da isprati politiku Aleksandra Vučića i svojim radom pokazala da je drugačija", poručio je Đurić članovima novopazarskog gradskog odbora SNS.

Prema njegovim rečima, SNS mora da pokaže da je stranka koja brine za građane i da je sposobna da promišljenom politikom i novom političkom etikom osigura da u budućnosti građani žive bolje.

"To znači da u narednom periodu moramo da pokucamo na svaka vrata, da uđemo u svaku kuću, da, ako ne možemo da pomognemo odmah, makar saslušamo probleme svakog građanina, barem da zna da ima nekoga ko je spreman da ga čuje i možda u perspektivi stvori uslove da mu bude bolje nego danas", rekao je Đurić.

Istakao je da u Srbiji danas sa jedne strane stoji politika Aleksandra Vučića, koja okuplja i ujedinjuje ubedljivu većinu našeg naroda, a da su sa druge strane opozicija u zametku i ljudi koji su u prošlosti naneli katastrofalnu štetu državi Srbiji.

"Aleksandar Vučić je uspeo da okupi i ujedini Srbiju, uspeo je da sabere ljude najrazličitijih političkih viđenja, iz najrazličitijih delova političkog spektra, da ih okupi oko suštinski važnog nacionalnog cilja, a to je jačanje nacionalnih i državnih institucija i popravljanje ekonomske situacije", objasnio je Đurić.

Premijer Vučić, prema Đurićevim rečima, uspeo je i da sliku o Srbiji u svetu suštinski promeni u odnosu na prethodnih 20 godina, učinivši je sidrom regionalne stabilnosti, što stvara uslove za značajan ekonomski rast i razvoj institucija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво