Kusturica: Niti hoću, niti želim da budem predsednik Srbije

Reditelj Emir Kusturica demantovao je pisanja medija da planira da uđe u trku za predsednika Srbije, prenosi Sputnjik. Kusturica je demantovao i informacije da je u Veneciji ostao bez "zlatnog lava“ zbog prisustva Milorada Dodika.

"Moraću ubuduće da pazim sa kim se sastajem. Izgleda da me ta neopreznost mnogo košta! Niti sam sa najbližim, niti sam sa najudaljenijim prijateljima, pričao o svojoj kandidaturi za predsednika Srbije, kao što to objavljuje beogradska štampa", rekao je Kusturica, prenosi Sputnjik.

Govoreći o Filmskom festivalu u Veneciji, Kusturica kaže i da je nemoguće da mu venecijanski žiri zbog poziva Dodiku na festival nije dodelio nagradu.

Obe "informacije", kako kaže, potekle su iz "SMS kuhinja".

"Tačno je da ja niti hoću, niti želim da budem predsednik Srbije, a kada bih to i hteo, uveren sam da ne bih umeo. Što se Dodikovog prisustva u Veneciji tiče, vidna je kuhinja koja je htela da mu oteža život oko referenduma u Republici Srpskoj, a mene razdvoji od 'lošeg društva‘. Nas dvojica smo prijatelji i u dobru i u zlu", poručio je Kusturica.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво