PS: Zašto se LSV nije pobunila kada su pustošeni pokrajinski fondovi?

U polemiku Aleksandra Jovanovića potpredsednika LSV-a i Milenka Jovanova iz SNS-a uključio se i Bojan Torbica, predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista, pitanjem o kakvoj političkoj doslednosti govori Jovanović i čemu je bila dosledna LSV, izuzev što je do poslednjeg dana podržavala kriminalni pokrajinski režim Bojana Pajtića.

"LSV prvo treba građanima Vojvodine da vrati 16 izgubljenih godina pod njihovom i Pajtićevom vladavinom, pa tek onda da komentarišu druge političare i partije. Prvo neka kažu Vojvođanima zašto su ćutali dok je pljačkana Razvojna banka Vojvodine? Zašto nisu rekli bar jednu reč protiv pripadnika raznih kriminalnih klanova koji su tokom njihove vladavine bili najpoželjniji investitori u Vojvodini", pita Torbica u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Takođe, on pita zašto se LSV bar jednom nije pobunila dok su pustošeni pokrajinski fondovi.

"Da li su tada dosledno ćutali zbog ličnog interesa i funkcija ili su možda bili saučesnici u svim tim radnjama? Bilo kako, svima u Vojvodini je jasno da je LSV već 26 godina jedino dosledan zaštiti ličnih interes a Nenada Čanka i uskog kruga ljudi oko njega, kao što je jasno da vlast shvataju kao priliku za bahaćenje novosadskim ulicama, prebijanje svakog ko im se ne svidi i naravno, idealnu priliku za lično bogaćenje na račun građana", naveo je Torbica.

Potpredsednik LSV-a Aleksandar Jovanović je ranije danas rekao da je saglasan sa konstatacijom Milenka Jovanova, koga smatra "novom uzdanicom SNS-a", da je ta stranka zabeležila lošiji izborni rezultat, ali da vrhunskim licemerjem smatra da on o tome govori i bilo kome drži lekcije.  Na to je odgovorio Jovanov istakavši da je shvatio da je potpredsednik LSV-a svojom izjavom hteo nešto da kaže, ali da nije siguran da je razumeo šta budući da je, kako je rekao, kao i obično bio konfuzan.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи