Marinković najavio veću trgovinsku saradnju Izraela i Srbije

U Jevrejskoj opštini u Beogradu priređena je svečana dobrodošlica novoj ambasadorki Izraela Aloni Fišer-Kam, na kojoj je potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković najavio intenzivnije odnose između parlamenta Srbije i izraelskog Kneseta.

Vladimir Marinković je izrazio zadovoljstvo nivoom saradnje između Izraela i Srbije i najavio veću trgovinsku saradnju.

Pozvao je izraelske investitore da ulažu u Srbiju koja je stub političke stabilnosti regiona i u kojoj se svakodnevno radi na unapređenju poslovnog ambijenta, navodi se u saopštenju.

Marinković je i ovom prilikom izrazio saučešće i žaljenje u ime Narodne skupštine Republike Srbije povodom smrti Šimona Peresa, dugogodišnjeg poslanika Kneseta, premijera i šefa države, za koga je rekao da je bio veliki vizionar, mirotvorac i čovek čije je delovanje bilo od velikog značaja ne samo za Državu Izrael i region Bliskog istoka, već i za ceo svet.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи