Nataša Vučković nije izabrana za potpredsednicu DS-a

Članovi DS-a na prvim neposrednim stranačkim izborima za potpredsednike su izabrali Tamaru Tripić, Jovana Markovića, Branislava Lečića, Nadu Kolundžiju i Igora Salaka, rečeno je agenciji Beta u izbornoj komisiji DS-a. Neizvesno je bilo ko će biti peti potpredsednik, ali glasovi su prevagnuli i Nataša Vučković ostala je na šestoj poziciji.

Nataša Vučković izjavila je da novoizabranom rukovodstvu DS-a želi što bolji rezulat u narednom periodu i da će ona i dalje biti aktivna u stranci jer je na to obavezuju glasovi koje je dobila na unutarstranačkim izborima. 

"Čestitam Igoru Salaku na izboru i za mene su izbori u DS-u u ovom slučaju gotovi. Ja ću i dalje biti aktivna u stranci i više hiljada glasova koje sam dobila na ovim izborima ne nameravam da izneverim. I dalje ću biti veoma posvećena DS-u", rekla je Nataša Vučković. 

Govoreći o novom predsedniku DS-a, Nataša Vučković je rekla da želi da DS ima što bolji rezultat u narednom periodu.

"Promene su DS-u potrebne i one moraju biti pametne. Dalje aktivnosti DS-a zavise od pobednika, i toga kako će se postaviti, to moramo da sačekamo da pokaže novi predsednik", rekla je Nataša Vučković. 

Prema podacima centralne izborne komisije DS-a za Dragana Šutanovca glasalo je 58,72 odsto izašlih birača.

Na izbore je izašlo 65 odsto registrovanih članova DS-a koji plaćaju članarinu.

Izbori za novo rukovodstvo DS-a održani su u subotu, 24. septembra.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи