Božović odgovara na Pajtićevu izjavu

Funkcioner Demokratske stranke Balša Božović izjavio je da mu je bila čast što je prethodne dve godine sarađivao sa bivšim predsednikom stranke Bojanom Pajtićem, ali i da se veličina onih koji su vodili tu stranku ogleda i u njihovom dostojanstvu dok odlaze sa te funkcije.

Božović je na taj način odgovorio Pajtiću koji je na svom Fejsbuk profilu napisao da podnosi ostavku na mesto šefa poslaničke grupe DS u Skupštini Srbije jer je članstvo DS odlučilo da stranku vode "Šule, Kena i Balša" i da su od osnivanja rukovodstvo demokrata činili ljudi koji su bili znatno "obrazovaniji, rafiniraniji i u profesionalnom smislu utemeljeniji" nego vrhovi konkurentskih, ali i demokratama bliskih partija.

"Politička istorija veličinu onih koji su vodili našu stranku ne meri samo po tome kakvi su predsednici bili, nego i koliko su dostojanstveni bili kada su sa funkcije odlazili", poručio je Božović.

Balša Božović je dodao da mu je bila čast da sarađuje sa Pajtićem u prethodne dve godine, kada su se, kako je rekao, zajedno borili da Srbija bude slobodna, zajedno borili za dostojanstvo u Srbiji, na političkoj sceni i u DS-u, kao i zajedno govorili u ime poniženih i osiromašenih građana.

"Članovi DS su doneli odluku o nastavku borbe za pristojnu Srbiju. Hrabro su izašli u velikom broju i izabrali novo rukovodstvo koje će imati veliki zadatak i veliku odgovornost. Idemo dalje", naveo je Božović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво