SNS: DS novim lažima podržava napade na policiju

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov kritikovao je Demokratsku stranka zato što "umesto da osudi napad na službeno lice, psovanje policajca na dužnosti koji je pošteno radio svoj posao", ta stranka "saopštenjima i novim lažima direktno podržava napade na pripadnike policije".

Reagujući na saopštenje DS-a, u kojem je ta stranka povodom novčanog kažnjavanja penzionera iz Gornjeg Milanovca zbog uvrede premijera Srbije pitala "koliku kaznu će platiti Aleksandar Vučić koji je pre nekoliko dana građane Srbije uvredio nazvavši ih ološem", Jovanov je ocenio da su lider DS-a i ta stranka "pokazali da ne postoji granica njihovom skandaloznom ponašanju".

"Verujem da Bojan Pajtić ne voli da vidi policiju ni na televiziji, a kamoli uživo, zbog svih svojih prevara i lopovluka, ali šokiran sam da bilo ko, pa bio to i Bojan Pajtić, ima smelosti da poruči građanima Srbije da je sasvim u redu napadati one koji svoje živote svaki dan rizikuju kako bi zaštitili imovinu i živote svih građana Srbije i koji obezbeđuju javni red i mir", naveo je Jovanov, a saopštio SNS.

Jovanov je dodao da SNS poručuje Pajtiću "da uradi bar nešto korisno i objasni građanima AP Vojvodine kako je uspeo da im ostavi dugove od 9,2 milijarde dinara".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи