PS: Radulović mora da se navikne na bol istine

Pokret socijalista je saopštio da će lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović morati da se navikne "na bol istine", pošto Srbija ne može i ne želi više da živi u moru njegovih laži i obmana.

Pokret socijalista navodi da Saša Radulović zna sve što se dešava ili se dešavalo u SAD, samo ne zna da plati porez koji duguje, a da je svojim poslednjim saopštenjem potvrdio da konstantno iznosi neistine na račun premijera Aleksandra Vučića i Vlade Srbije.

"Ne smeta Saši Raduloviću da lažno optuži Vladu i premijera kako su plaćali lobističke firme u inostranstvu čak i kada zna da to nije istina, ali mu izuzetno smeta kada se u javnosti govori o njegovom poreskom dugu koji iznosi više od milion dolara, kao što mu smeta i kada se spomene da je u firmama u kojim je bio stečajni upravnik nezakonito dodeljivao poslove firmi svoje supruge", navodi PS.

Iz tog pokreta kažu i da Raduloviću ne smeta da iznosi brojne neistine na račun premijera i Vlade, ali mu smeta kada se u javnosti priča o njemu kao nekrunisanom kralju stečaja u Srbiji i kada javnost pita na osnovu čega je kao stečajni upravnik naplatio preko dvadeset miliona dinara.

"Ne boli Sašu Radulovića kada iznosi laži o svojim političkim protivnicima, ali ga izuzetno boli svaka istina o njemu. Moraće Radulović da se navikne na bol istine, pošto Srbija ne može i ne želi više da živi u moru Radulovićevih laži i obmana" zaključuju iz Pokreta socijalista.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво