Danas: Pavićević napustio Novu stranku

Bivši potpredsednik Nove stranke Vladimir Pavićević napustio je tu partiju čiji je lider Zoran Živković, objavio je dnevni list "Danas".

Informacija je, kako se navodi na sajtu beogradskog lista, dobijena od izvora Danasa u opozicionim krugovima, dok Pavićević nije demantovao niti potvrdio, "rekavši kratko da je van Beograda".

Danas podseća i da je štampa tokom leta spekulisala da bi Pavićević mogao da pređe u Demokratsku stranku ukoliko je preuzme Dragan Šutanovac, u kojoj bi dobio neku istaknutu poziciju.

Pavićević se na aprilskim parlamentarnim izborima našao na 35. mestu liste čiji je nosilac bio DS, uoči kojih je izjavio da će ta pozicija biti izazov i da će dati sve od sebe da ta lista osvoji što više glasova.

Pavićević se posle izbora povukao sa svih stranačkih funkcija u Novoj stranci, zadržavši člansku kartu, i rekavši da je oduvek promovisao princip etike odgovornosti i da je njegova ostavka posledica sopstvenog suočavanja sa tim principom.

"Mislim da je ova odluka jedina primerena s obzirom na rezultate na izborima", izjavio je tada Pavićević.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво