SNS: Pokazaćemo kako Vojvodina može da bude bogata

Srpska napredna stranka saopštila je da će pokazati "kako Vojvodina ponovo može da bude bogata i uspešna kada se radi pošteno i odgovorno".

"Narod u Vojvodini je od lopovske vlasti Demokratske stranke doživeo zulum, koji bi bio nastavljen da žutom novosadskom sultanu i njegovim žutim agama i begovima narod na izborima nije poslao svilen gajtan", navodi se u saopštenju SNS-a.

Dodaje se da "polako ali sigurno na svetlo izlaze sva nepočinstva i nezakonite radnje" koje je DS počinio za 16 godina vladavine u Vojvodini.

"SNS svakodnevno demontira lopovski sistem koji su gajili 16 godina u Vojvodini i koji je funkcionisao samo u jednom pravcu: od pokrajinskog budžeta do njihovih džepova, bez međustanica", piše u saopštenju.

SNS navodi i da zbog toga danas uvek ne radi medicinski institut Kamenica dva, deca nisu smeštena u objekat "Heterlend" u blizini Novog Bečeja, građani se ne voze Banatskom magistralom, Žeželjevim mostom i tunelom kroz Frušku goru.

"Ali to njima nije bitno, jer su svoje džepove napunili, a na vlasti nisu ni bili zbog građana, nego isključivo zbog sebe i svog bogaćenja", ocenjuje SNS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи