Erjavec čestitao Dačiću na ponovnom izboru

Slovenački šef diplomatije Karl Erjavec čestitao je ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću na ponovnom izboru za šefa diplomatije izrazivši uverenje da će dve zemlje nastaviti da produbljuju odnose uz doprinos svojih diplomatija.

Karl Erjavec očekuje da će Srbija uspešno napredovati na putu ka Evropskoj uniji, u čemu, kako je istakao, može računati na dalju slovenačku podršku.

"Dozvolite mi da Vam iskreno čestitam na ponovnom preuzimanju dužnosti ministra spoljnih poslova Republike Srbije," naveo je Erjavec u čestitki.

Republika Slovenija i Republika Srbija su do sada dostigle značajne rezultate, što je dobro polazište za buduću saradnju, dodao je slovenački šef diplomatije, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

"Uveren sam da će i saradnja naših diplomatija doprineti nastavku i produbljenju partnerskih odnosa među državama", rekao je Erjavec, navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара