Tomašević: Maršićanin nanosi štetu DSS-u

Član Predsedništva DSS Vukosav Tomašević pozvao Dragana Maršićanina da podnese ostavku na mesto predsednika stranke, a ako to ne učini, kako se navodi, biće smenjen na prvoj narednoj sednici Glavnog odbora.

Tomašević je u saopštenju naveo da "neodgovorna i prostačka izjava Dragana Maršićanina na Tviteru, u kojoj narodne poslanike i buduće članove Vlade naziva ergelom, predstavlja njegovo lično, privatno mišljenje, i ni u kom smislu ne izražava zvanični stav Demokratske stranke Srbije".

Uprkos tome, istakao je Tomašević, ovim gestom Maršićanin nanosi ogromnu štetu DSS-u, zbog čega više ne može da bude na čelu stranke.

Napominjići da pripada onoj struji u DSS-u koja se protivi bilo kakvoj saradnji sa SNS-om i Aleksandrom Vučićem, uključujući i lokalne koalicije u opštinama i gradovima, Tomašević je uputio izvinjenjenje svim članovima SNS-a zbog izjave Maršićanina.

"Siguran sam da članovi i funkcioneri DSS koji se bore za uređenu, građansku i prosvećenu Srbiju, a to je ogromna većina u DSS-u, dele moja, a ne Maršićaninova uverenja", kaže se u saopštenju člana Prerdsedništva DSS-a Vukosava Tomaševića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи