PS: Značajni u SAD nisu imali vremena za Pajtića

Nervozan što još uvek nije na Brionima, lider DS Bojan Pajtić pokušava da nanese štetu svojoj zemlji, ovaj put u SAD, saopštio je Pokret socijalista.

"Žaliti se strancima na zemlju kojom je do juče vladao dokaz je da Pajtić Srbiju doživljava kao plen. Za njega postoje samo dve opcije ili će Srbijom vladati ili ta Srbija mora biti kažnjena zato što on nije na vlasti", ističe se u saopstenju.

"Srećom, Pajtićev ugled je takav da je pljuvanje Srbije mogao da podeli samo sa Kipom slobode i imitatorima Elvisa Prislija i Rokija Balboe. Sve ostale značajne ličnosti i institucije u SAD nisu imale vremena za njega, kao što više ni građani Srbije nemaju vremena da slušaju Pajtićeve laži", napominje Pokret socijalista.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи