Vulin sa novim stalnim predstavnikom MMF-a u Srbiji

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin sastao se sa novim stalnim predstavnikom Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji, Sebastijanom Sosom.

Vulin je poželeo dobrodošlicu Sebastijanu Sosi i naglasio da se nada da će uspešna saradnja Ministarstva i MMF-a biti nastavljena u cilju sprovođenja i ispunjavanja obaveza predviđenih aranžmanom sa ovom međunarodnom finansijskom institucijom.

Sebastijan Sosa će na poziciju stalnog predstavnika Međunarodnog monetarnog fonda u Beogradu stupiti 1. avgusta ove godine, nakon deset godina rada u ovoj instituciji, a dužnost će preuzeti od Kima Dehenga, koji je takođe prisustvovao sastanku.

Kim je zahvalio ministru Vulinu na veoma uspešnoj saradnji koju je imao sa ovim ministarstvom i posebno pohvalio viziju koju ima Vlada Srbije i ministar Vulin lično kada je budućnost Srbije i njenih građana u pitanju.

I ministar Vulin je zahvalio Kimu na dobroj saradnji, ličnom doprinosu i podršci, i istakao da se prilikom sprovođenja svih neophodnih mera štednje predviđenih aranžmanom sa MMF-om uvek vodilo računa o potrebama običnog čoveka u Srbiji.

Novi stalni predstavnik MMF-a u Srbiji je istakao da se nada da će se saradnja odvijati na isti način i u istom pravcu kao i do sada, i da će u budućnosti biti postignuti dobri rezulatati u skladu sa postavljenim ciljevima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво