Vulin: Ustaško divljanje u Srbu je sramota čitave Evrope

Povodom događaja u Srbu, ministar Alekandar Vulin kaže da je povratak fašizma u Hrvatskoj dokaz obnovljenog ludila u koji svet tone i pita šta je još potrebno da se desi pa da EU jasno osudi oživljavanje ustaštva.

Ustaško divljanje u Srbu je sramota čitave Evrope, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

"Hrvatska je jedina zemlja na svetu u kojoj antifašisti moraju da se sklanjaju pred fašistima Šta je još potrebno da se desi pa da EU jasno osudi oživljavanje ustaštva"? zapitao je Vulin povodom događaja u Srbu.

"Ćutanje na mržnju prema Srbima i antifasističkim vrednostima neće učiniti da se zlo ne vrati. Povratak fašizma u Hrvatskoj je dokaz obnovljenog ludila u koji svet tone", rekao je Vulin Tanjugu.

Obeležavanje godišnjice ustanka u Srbu, Hrvatska, kraj partizanskog spomenika, u organizaciji SNV-a i SABA, proteklo je danas u senci niza incidenata, pretnji i provokacija pripadnika proustaške Autohtone Hrvatske stranke prava i njihovih pristalica.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво