Mihajlović: Niko ne razmišlja o Istoku i Zapadu, već isključivo o Srbiji

Nova Vlada Srbije neće biti ni američka, ni ruska, već će raditi u interesu građana Srbije, poručila je potpredsednica Vlade u tehničkom mandatu Zorana Mihajlović.

Mihajlovićeva je novinarima u Čačku rekla da su mnogima u aktuelnoj vladi pripisivani epiteti da su "nečiji", ali da veruje da niko ne razmišlja o Istoku ili Zapadu, već isključivo o Srbiji.

"Ja stvarno mislim da smo mi deo Vlade Srbije i da je politika SNS dobila poverenje građana jer se znaju ciljevi i put kojim idemo. Ja se u tom smislu i ponašam. Ciljeve koje je postavio mandatar ja realizujem", rekla je Zorana Mihajlović na pitanje novinara da li ima problema u sastavljanju vlade s obzirom na medijske napise da je to problem između Istoka i Zapada, budući da su neki ljudi ruski, odnosno američki.

"Mi radimo za našu zemlju, to nije ni američka, ni ruska zemlja", naglasila je Mihajlovićeva.

Na pitanje da li će biti u novoj vladi, Zorana Mihajlović je rekla da je sa Vučićem razgovarala pre više od mesec dana o infrastrukturnim projektima, strateškim planovima, šta će nova vlada u naredne četiri godine da ponudi i šta će mandatar u svom ekspozeu govoriti kada je reč o infrastrukturi i koridorima.

"Ipak mislim da premijer stvarno treba da kaže - ovo je moj tim, pa kad to uradi onda ću da pričam", navela je Mihajlovićeva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи