Nastavljeno traganje za masovnom grobnicom u Prištini

Uz zgradu Rektorata univezriteta u Prištini, nastavljeno je iskopavanje zemljišta, zbog sumnje da su na toj lokaciji pokopana tela ubijenih tokom sukoba na Kosovu, prenose elektronski mediji na albanskom.

Pretraga terena, počela je iskopavanjem na dve lokacije neposredno uz nedovršenu pravoslavnu crkvu Hrista Spasitelja. U dva dana iskopavanja nije pronađen nikakav trag posmrtnih ljudskih ostataka.

Na trećoj lokaciji, uz zgradu Rektorata, više stotina metara udaljenu od crkve, radovi su privremeno obustavljeni, kako bi se izbeglo oštećenje električnih, kanalizacionih i drugih vodova pod zemljom.

Nastavku iskopavanja danas, prema ranije postignutom dogovoru, prisustvuju forenzičari iz Prištine, Beograda i misije Euleks.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво