Mihajlović: Samo tim na čelu sa Vučićem može da uvede evropske standarde

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović ocenila je da "samo tim na čijem će čelu biti Aleksandar Vučić" može da uvede evropske standarde u Srbiji u naredne četiri godine, "kako bi građani živeli u uspešnoj i pristojnoj zemlji".

Zorana Mihajlović je u saopštenju navela da je Vučić kao premijer pokazao da svojim radom i sa svojim timom može i ume Srbiji i njenim građanima da donese rezultat.

"To jasno dokazuje napredak na evropskom putu Srbije, uređene javne finansije, ekonomski rast, izgrađeni kilometri auto-puteva i obnovljenih pruga. Takvu Vučićevu politiku građani su potvrdili na izborima kada su dali apsolutnu podršku listi Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje", ocenila je ministarka.

Dodala je da je "samo snažna Vlada na čijem je čelu snažan lider i državnik, garant političke stabilnosti u teškom vremenu nesigurnosti koje je svuda oko nas".

Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić izjavio je juče u Pančevu da će pokušati da formira vladu u prvoj polovini avgusta, ali i da ne isključuje mogućnost da će je, zbog problema koji postoje, na njegov predlog formirati neko drugi.

"Pokušaću da je formiram u kratkom roku, ako ne budem uspeo, ne isključujem mogućnost da je neko drugi formira. Imamo problema, nije nikakav hir u pitanju. Postoje stvari o kojima ne mogu da govorim. Ne želim da formiram vladu protiv koje bih bio i sam", rekao je Vučić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара