Vulin: Vučić treba i mora da vodi novu vladu

Aleksandar Vučić je garant politike u koju verujemo i zbog koje postojimo i Pokret socijalista ne može da garantuje da će podržati bilo kog drugog osim njega za predsednika Vlade Srbije, izjavio je predsednik te stranke Aleksandar Vulin.

"Ukoliko iz bilo kog razloga Vučić nije spreman da formira vladu i ukoliko iz bilo kog razloga, uopšte neću da ulazim zašto je to tako i da li postoji mogućnost da se to desi, neko drugi da bude mandatar za sastav Vlade Srbije, PS ne može unapred da kaže da će ga podržati i ne može unapred da kaže da je spremna da bude deo koalicije ukoliko nju ne prevodi Vučić", istakao je Vulin u Bačkoj Palanci.

Vulin je istakao da su građani bili veoma jasni na izborima i da su rekli koga hoće za predsednika Vlade Srbije, odnosno da su jasno i glasno rekli da Vučić mora da nastavi politiku koju je vodio u protekle dve godine i za to dobio apsolutnu podršku nacije.

"I Istok i Zapad i građani Srbije su jasno razumeli da Vučić treba i mora da vodi Vladu Srbije u budućem periodu. Zato postoje izbori, da se odredi ko će to raditi. Uostalom, njegovi najveći protivnici su pravili kampanju za i protiv Vučića, narod je rekao za i jasno je da građani očekuju da Vučić bude predsednik vlade", istakao je Vulin.

Vulin kaže da je Vučić garancija da će se borba koju su zajednički vodili od 2008. godine, borba za samostalnu Srbiju, vojno neutralnu Srbiju, Srbiju u kojoj ne odlučuje niko drugi nego građani Srbije i socijalno pravednu Srbiju, nastaviti.

"Svako drugi i sve drugo morali bi najpre da dobiju njegovu podršku pa da zasluže našu podršku. Mi smo lojalni partneri, dugogodišnji saborci, za nas je najbitnija politika koja će se voditi, a Vučić je garant politike u koju verujemo i zbog koje postojimo. Nismo mi nastali da bismo bili deo vlasti, a pogotovo ne da bismo bili u vlasti po svaku cenu", naglasio je Vulin.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво