SNS: Pokušaj ubiranja jeftinih političkih poena

Saopštenje Gradskog odbora Demokratske stranke u Novom Sadu, u kojem se krivica za incidenate koji su se odigrali u poslednje vreme u gradu svaljuje na gradonačelnika Miloša Vučevića, predstavlja "pokušaj ubiranja jeftinih političkih poena od strane onih koji se nalaze u fazi nestajanja sa političke scene grada, pokrajine i republike", saopštio je Info centar SNS-a.

"Demokratska stranka ovim i sličnim saopštenjima neodoljivo podseća na političkog lešinara koji se raduje svakom incidentu u gradu, nastojeći da u tome profitira", navedeno je u saopštenju novosadskog Gradskog odbora SNS-a.

Naprednjaci ističu da "građani Novog Sada, međutim, dobro znaju ko se bori protiv kriminala i kakvi su rezultati postignuti u protekle četiri godine, o čemu svedoče i zvanični podaci o bezbednosti, koji i demantuju sve gnusne laži Demokratske stranke".

Građani su svoje mišljenje o tome najbolje iskazali na nedavno održanim izborima i ako neko nema ni moralno, ni bilo kakvo drugo pravo da govori o kriminalu, onda je to Demokratska stranka, navodi novosadski Gradski odbor SNS-a.

Upravo su demokrate, posle 5. oktobra, imale dovoljno vremena da se izbore sa svim problemima u društvu, uključujući i borbu protiv kriminala. Očigledno je da im ovo drugo nije bilo u interesu, jer je u životu najteže pobediti samog sebe, navode naprednjaci.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i dalje će biti maksimalno posvećen borbi za interese Novog Sada i Novosađana, a Demokratskoj stranci želimo puno uspeha u očajničkoj borbi za cenzus. Istovremeno se nadamo da će u borbi za opstanak na političkoj sceni, ubuduće koristiti zvanične podatke, a ne paušalne ocene, poručili su novosadski naprednjaci.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво