SNS: Vlada u zakonskom roku, ali ne u ponoć kao DOS-ovska

Srpska napredna stranka istakla je da će Vlada Republike Srbije biti formirana u zakonskom roku, i sasvim sigurno ne u ponoć, kako su praktikovali novi-stari DOS-ovci.

Vlada i u svom tehničkom mandatu, u svakom trenutku, vodi računa o interesima svih građana Srbije, niže uspehe kako na međunarodnom, tako i na ekonomskom planu, što je za opozicione politikante ostala zauvek misaona imenica, navedeno je u saopštenju.

Srpska napredna stranka napominje da joj je "mnogo žao što Bojan Pajtić, predvodnik lažnih demokrata, oseća veliku nervozu u ovom trenutku, jer i dalje ne zna kada će se brčakti na moru i obnoviti svoj bakarni ten".

"Istovremeno, izražavamo zadovoljstvo što građani Srbije vide i na ovom primeru da politikanti iz novog DOS-a, razni Pajtići, Tadići, Živkovići, Radulovići, Sande, Obradovići, i svi ostali lezilebovići nemaju ništa preče u svojoj agendi od planiranja godišnjih odmora, jer su se očigledno umorili od bujice kreiranja lažnih afera i pokušaja obmane građana", navela je SNS.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво