SNS: Bivšu Pokrajinsku vladu dovoljno kriminalizovao DS

Povodom optužbi vojvođanskih demokrata da nastoji da kriminalizuje bivšu Pokrajinsku vladu, SNS saopštava da nema potrebe da kriminalizuje bivšu vladu, jer su je "dovoljno kriminalizovali razni Pajtići, Petrovići, Vasini, Ješići i ostala bratija..."

"Srpska napredna stranka moli DS da prestane da tera građane da biraju da li veruju svojim očima ili Pajtićevim lažima i halucinacijama izazvanim gubitkom vlasti", navodi se sinoć u saopštenju Medija centra SNS za Vojvodinu.

Pokrajinski odbor DS-a je prethodno saopštio da smena, kao i razlozi za smenu dvojice međunarodno poznatih stručnjaka, dr Miloša Lučića i dr Branislava Perina, predstavljaju nastavak kampanje "osveta loših đaka" u Vojvodini.

SNS je u odgovoru DS-u saopštio da o tome "koliko demokrate lažu, najbolje govori to što su upravo Lučić i Perin prošle nedelje potvrdili da je Pajtić lagao da Kamenica 2 može da se koristi".

"Najzad, to da Pajtić patološki laže, opšte je poznata stvar, sada nas, zbog građana, zanima da se utvrdi ono što još ne znamo – gde su predstavnici bivše pokrajinske vlasti potrošili čak 35 miliona evra, a Kamenica 2 još nije u funkciji?", upitali su u saopštenju iz SNS-a.

Број коментара 39

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи