SNS: Vlada će biti formirana u predviđenom roku

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov poručio je Demokratskoj stranci, lideru Bojanu Pajtiću, i kako se navodi, njenim satelitima da nema nikakve potrebe da brinu o tome kada će biti formirana Vlada Srbije.

Nova vlada, poručuju iz SNS-a, sigurno neće biti formirana u ponoć, kako su to radile Demokratska stranka i njeni sateliti, već u predviđenom roku i u skladu sa zakonom.

"Očigledno da su Pajtić i kompanija već spakovali kofere, sede u kupaćim gaćama i brinu da im ne propadne brčkanje, jer je jasno da je jedini problem lažnih demokrata i ostalih novodosovaca kada će krenuti na godišnji odmor na Maldive, Brione, Mikonos i ostale luksuzne destinacije", navodi se u saopštenju Jovanova.

Bilo bi lepo, smatraju u SNS-u, da obaveste građane Srbije da li će sa sobom na "brčkanje poneti i patkice, ili im one služe samo za praćakanje na suvom".

Lider DS-a Bojan Pajtić pozvao je mandatara Aleksandra Vučića da što hitnije formira Vladu, navodeći da Vlada u tehničkom mandatu može da obavlja samo tehničke i neodložne poslove, zbog čega je zemlja, po njegovom mišljenju, u svojevrsnom vanrednom stanju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи