SNS i Pokret socijalista odgovaraju DS-u

Srpska napredna stranka poručuje Demokratskoj stranci da nema razloga da brine o „snižavanju cene“ budućim koalicionim partnerima naprednjaka u Vladi Srbije, jer, kako navode u saopštenju, demokrate to sigurno neće biti. Reagovao je i Pokret socijalista.

SNS, za razliku od DS-a, sve radi transparentno i u interesu građana, a u skladu sa zakonom, ističe se u saopštenju.

"Što se tiče budućih koalicionih partnera, to će biti isključivo oni koji žele dobro Srbiji i njenim građanima, a DS je pokazao da, osim lopovluka, ucena i laži, nema šta da ponudi, zbog čega ih je narod i kaznio na izborima", navodi se.

Lažne demokrate pokazale su da, pored svoje kontinuirane licemernosti i konstantnog iznošenja besmislica, usled nemanja bilo kakvog političkog programa, osim lobiranja za ulazak Srbije u NATO i priznavanja istopolnih brakova, ne poznaju ni slovo zakona i Ustava kada je reč o formiranju Vlade, objašnjavaju iz SNS-a.

"Vlada Republike Srbije biće formirana u zakonskom roku, sigurno mnogo brže nego kada su oni imali prilike da je formiraju, tokom najmračnijeg doba srpske političke istorije, kada su državu opljačkali i ponizili građane", zaključuje SNS.

Reagovao je i Pokret socijalista. Navode da su znali da demokrate teško podnose poraz na nedavnim izborima, ali da nisu znali da će taj "brod ludaka koji sve više tone", pokušavati da sa sobom povuče i građane Srbije.

"U momentu kada u Srbiju dolazi sve više stranih investitora, kada ona dobija pohvale od MMF-a i Svetske banke, kada BDP raste, kada se otvara nova istorijska stranica saradnje Srbije sa Kinom, svetskom silom - u tom momentu dolaze kritike i napadi na mandatara Vučića, od koga drugog nego - od lažnih demokrata", navodi se u saopštenju PS-a.

Pokret socijalista u saopštenju poziva "lažne demokrate da prestanu da 'brinu za zdravlje' i formiranje vlade, jer će Aleksandar Vučić, kao mandatar, vladu Srbije formirati uz punu posvećenost, odgovornost i odlučnost, kao i do sada - vodeći računa isključivo o interesima Srbije i njenih građana".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи