PS: Medijski prostor za napad na Vučića

Pokret socijalista oglasio se povodom zahteva poslanika DS-a Balše Božovića da tužilaštvo saopšti rezultate predistrage rušenja u Savamali, porukom da pravosudne institucije u Srbiji danas rade bez pritiska i diktata političkih strnanaka.

U saopštenju PS-a se navodi da se "okupljeni oko 'Patke'" panično bore za milimetar medijskog prostora zarad napada na mandatara Aleksandra Vučića.

"Usled nedostatka privilegija i moći, slabog uticaja i pritiska na institucije u Srbiji koje rade svoj posao, okupljeni oko 'Patke' panično se bore za milimetar medijskog prostora, a kako drugačije nego napadima na Vučića", navodi se u saopstenju.

Ovaj put, ukazuju iz PS-a, napadi na Vučića dolaze od Balše Božovića, poslanika Demokratske stranke, poznatog u javnosti po letovanjima na egzotičnim destinacijama poput Maldiva.

"Zna Vučić, a znaju i građani takođe, ko je rušio i palio 5.oktobra 2000. Zna Vučić, a znaju i građani kako su okupljeni oko 'Patke' sprovodili pljačkaške privatizacije i pljačku Razvojne banke", navode u saopštenju.

Zna Vučić, dodaje PS, a znaju i građani kako je Demokratska stranka krala narodne pare i bogatila se na muci naroda.

Pokret socijalista podseća okupljene oko „Patke“ da je pravda spora ali dostižna, i da će doći na red da se istraži kako je radila „žuta“ vlast.

"Tužilaštvo i sve druge institucije u Srbiji danas svoj posao rade bez pritiska i diktata političkih stranaka, a to je ono na šta Balša Božović i drugi okupljeni oko 'Patke' nikako ne mogu da se naviknu", poručuju iz PS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи