Stefanović: Mandić više nije član Levice Srbije

Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović saopštio je da odbornik te stranke sa Vračara Marko Mandić više nije član te stranke.

Stefanović je na Tviteru napisao da Mandić više nije član te partije, pošto je dao glas predlogu SNS da odbornik LDP Mihajlo Grupković postane predsednik Skupštine opštine Vračar.

Stefanović je dodao i da svaki odbornik te stranke dobro zna da sa "SNS ništa i nigde".

"Ako prekrše, šut karta. Kako čovek može da bude siguran? Ne može. Loš izborni sistem. Zato treba ukinuti lokalne skupštine i birati ljude imenom za predsednike opšština i članove veća, kako predlažemo", dodao je Stefanović.

Nova stranka navela je u saopštenju da Marko Mandić iz Levice Srbije nije postupio na dogovoreni način, nego je "jedini otišao da glasa "tajno", iza paravana".

Za predsednika Skupštine opštine Vračar juče je izabran Mihajlo Grupoković (LDP) koga je predložila odbornička grupa Srpske napredne stranke (SNS).

Za Grupkovića je glasalo 23 odbornika, od ukupno 45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво