DS traži da se policija izjasni o Kecmanovom pismu

Član beogradskog odbora DS-a Branislav Lečić rekao je, povodom pisma smenjenog načelnika beogradske uprave kriminalističke policija Dragana Kecmana koje su preneli pojedini mediji, da ta stranka zahteva od policije da objavi dokumenta o kojima govori Kecman i da se izjasni o njegovim trvrdnjama u vezi sa Savamalom.

Demokratska stranka, kako je Lečić naveo u saopštenju, zahteva od policije da opovrgne ili potvrdi Kecmanove tvrdnje da je jedini insistirao na tome da policija u slučaju Savamale postupi po zakonu.

Lečić ističe i da DS ponova zahteva temeljnu istragu koja će zaključke zasnivati na osnovu činjenica i zakona, kao i da zahteva ostavku gradonačelnika Siniše Malog, zbog njegovih tvrdnji da gradska vlast nema ništa sa ovim slučajem.

Kako se dodaje u saopštenju, DS smatra da odgovornost svih koji su učestvovali u ovom krivičnom delu mora biti utvrđena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво