SPS: Imitiranje devedesetih zbog nezadovoljstva izborima

Socijalistička partija Srbije saopštila je da je u Srbiji trenutno na sceni sukob dva standarda, jednog koji je promovisao premijer i saopštio ko je odgovoran za rušenje u Savamali i drugog koji se zasniva na "nečijoj frustraciji i nezadovoljstvu".

U saopštenju SPS-a navodi se da standard, koji je promovisao Aleksandar Vučić kada je izašao pred javnost i otvoreno saopštio ko je odgovoran za rušenje u Savamali, podrazumeva rad za dalji napredak Srbije i punu odgovornost za svaku grešku koja se tokom tog rada napravi.

"Drugi princip je onaj koji se zasniva na nečijoj frustraciji i nezadovoljstvu zbog rezultata izbora i koji se svodi na puko imitiranje devedesetih", piše u saopštenju.

SPS ističe da su pritom, promoteri drugog standarda, zaboravili da "ne žive više ni u vreme ratova, ni hiper inflacije, ni redova, progona, već u vreme najvećeg napretka Srbije u poslednjih dvadesetak godina, u vreme ubrzanog rada na daljem razvitku zemlje i u vreme u kojem nema nikakvih zabrana".

"Samim tim i njihov protest je obesmišljen i zato pozivamo organizatore ovog nazovi protesta oko Savamale da prestanu sa licemerjem, i da prihvate činjenicu da je najveći deo Srbije glasao za standarde koje promoviše premijer Vučić i da se svi okrenemo razvoju i napretku Srbije", navodi se u saopštenju SPS-a.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи