DJB: Ostalo još objekata u Savamali, dajte Vučiću bager

Pokret "Dosta je bilo" pozvao je "državne službe koje su organizovale noćno rušenje u Savamali" da mandataru za sastav Vlade Srbije Aleksandru Vučiću ispune želju i daju mu jedan od bagera koji je učestvovao u noćnom rušenju.

Reagujući na Vučićevu izjavu "da sam znao za akciju u Savamali, rekao bih - rušite u po bela dana, dajte i meni jedan bager", pokret DJB ističe da je u Savamali ostalo još nekoliko neporušenih objekata, tako da je to prilika da se mandataru ispuni želja da ruši "u po bela dana".

Mandatar nije objasnio da li bi bager vozio sa fantomkom i da li bi učestvovao i u vezivanju, prisilnom zadržavanju i oduzimanju mobilnih telefona građana, ukazuje DJB u saopštenju.

Prema oceni DJB, očigledno je ko stoji iza noćnog rušenja u Savamali, jer je nalog da policija ne reaguje morao doći od resornog ministra policije, nalog da komunalna policija ne reaguje morao je doći od gradonačelnika, a "nalog i jednom i drugom mogao je doći samo od mandatara".

"Jedino mandatar i njegov tim imaju motiv da zarad projekta sa svojim arapskim prijateljima ruši objekte u Savamali", stoji u saopštenju.

Pošto je svojim prijateljima obećao da će zemljište do kraja juna biti očišćeno, a to nije mogao da uradi po zakonu, odlučio se za noćno rušenje sa fantomkama", navodi DJB.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво