SNS: Pajtićev odlazak s vlasti bolan i težak proces

Srpska napredna stranka saopštila je da nije nije iznenađena što se u stranci, kako navode, dokazanog lažova Bojana Pajtića, opet služe neistinama.

Iz SNS-a odsećaju da je jedini vojvođanski funkcioner, koji je imao javne šovinističke izjave u svojoj političkoj karijeri i to pre svega nepunih nekoliko meseci, je upravo Bojan Pajtić koji je Slovake sa drugačijim političkim opredeljenjem nazvao četnicima.

"Nijedan budući funkcioner Vlade Vojvodine neće moći da prebroji objekte koje je Demokratska stranka na čelu vlade gradila, jer nažalost nijedan ozbiljan objekat nije završen, ali će se svakako biti prebrojan svi nerealizovani projekti, za koje su uzeti milioni evra od građana Vojvodine i koji su stavljeni u privatne džepove Pajtića i njegovih tajkuna", navodi se u saopštenju.

Podsećaju da je posle 16 godina vlasti iza Bojana Pajtića, građanima Vojvodine ostao samo njegov govor mržnje po medijima, usmeren lično prema ljudima koji njegovu pljačku javno kritikuju.

"Čini se da je skidanje Pajtića sa vlasti bolan i težak proces, poput skidanja narkomana sa teških droga, što je očigledno i razlog ovolike histerije i psihoze", saopštio je Medija centar SNS za Vojvodinu, kao odgovor na saopštenje Pokrajinskog odbora Demokratske stranke.

Vojvođanski odbor Demokratske stranke, saopštio je ranije danas, da potpredsednik SNS Milenko Jovanov predstavlja vlast koju čine "ljudi bez morala vođeni ličnim interesom".

Iz DS-a tvrde da je Jovanov, kao bivši kadar DSS-a pre nekoliko meseci bio protivnik Aleksandra Vučića i SNS, dok je danas, kako kažu, "perjanica" te stranke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво