Pokret socijalista: Kako Radulović vidi vođenje države Srbije

Kao saradnici u biznisu i politic Saši Raduloviću, koji je na čelu Pokreta "Dosta je bilo", odgovaraju samo kumovi i uža porodica, ocenio je Pokret socijalista u saopštenju.

"Svog kuma je postavio za stečajnog upravnika BIP-a, kumovi i kume su mu na odborničkim listama, supruga mu vodi knjige u preduzećima u kojima je on stečajni upravnik. Tako Saša Radulović zamišlja vođenje države Srbije", navodi se u saopštenju PS.

Kako ocenjuje PS, da bruka bude još veća, Radulović se brani ubeđujući nas da su kume samo pro forme na njegovim listama i da nisu bile ni predviđene da budu odbornici.

"Tako Radulović vidi mesto žena u politici", navodi PS.

Pokret socijalista u saopštenju izražava nadu da će Radulović svoju hrabrost za postavljanje pitanja premijeru iskoristiti da konačno odgovori na pitanja koja mu postavljamo već pet meseci ili barem na jedno – koliko je desetina miliona dinara uzeo kao stečajni upravnik.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво