Pokret socijalista: Radulović prvo da odgovori na pitanja o prošlosti

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, da bi imao pravo da bilo kome postavi pitanje, mora prvo da odgovori na pitanja o svojoj prošlosti koja mu već nekoliko meseci postavlja Pokret socijalista, saopšteno je iz te stranke.

Pokret socijalista traži od Radulovića da odgovori i na pitanja koja će mu, kako navode iz PS-a, vrlo brzo postaviti i nadležni državni organi.

"Krajnje licemerno je da čovek koji ne želi da odgovori ni na jedno pitanje o svojoj prošlosti, dozvoljava sebi da postavlja pitanja kome god poželi. Voleo bi Saša Radulović da bude i tužilac i sudija, voleo bi da ponovo bude ministar, kao što bi voleo da vodi privatnu Komoru stečajnih upravnika, sve bi voleo Saša Radulović, naravno, pod uslovom da ne snosi nikakvu odgovornost za svoj rad", poručili su iz PS.

Voleo bi Saša Radulović, kako navode, da ga niko nikada više ne pita za sudbinu radnika u 16 preduzeća čiji je stečaj vodio, kako ih je "zbrinuo" i šta je učinio za njihovu zaštitu.

"Voleo bi Saša Radulović da ga niko nikada više ne pita zar mu nije bilo dovoljno nekoliko stotina hiljada evra koje je naplatio kao stečajni upravnik, već je morao u tim istim firmama koje je ojadio da namešta poslove supruginoj firmi. Voleo bi Saša Radulović da ga niko nikada više ne pita kako i zašto mu je kum bio stečajni upravnik BIP-a", dodaje se u saopštenju.

Kako dodaju, voleo bi Saša Radulović da ga niko nikada više ništa ne pita, kao što bi voleo da izbegne i odgovornost za učinjeno, ali to u Srbiji više nije moguće.

"To znaju svi, a uskoro će se i Saša Radulović uveriti", poručili su iz PS.

Pokret Dosta je bilo saopštio je ranije da će delegacija DJB-a ići da razgovara sa mandatarom Aleksandrom Vučićem, ako, kako su naveli iz tog pokreta, on smogne hrabrosti da ih pozove, kao što je najavio.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво