Pokret "Dosta je bilo" pokrenuo akciju Pitaj Vučića

Pokret "Dosta je bilo" pokrenuo je danas akciju "Pitaj Vučića, reci mu u lice" u kojoj građani putem društvenih mreža mogu da daju svoje predloge pitanja za mandatara za sastav Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

"Delegacija pokreta ići će da razgovara sa mandatarom Vučićem, ako on smogne hrabrosti da nas pozove, kao što je najavio. To je prilika i da nam građani kažu šta bi želeli da pitamo ili kažemo Vučiću. Zato pokrećemo akciju i pozivamo građane da nam u komentarima na sajtu, Fejsbuku i Tviteru daju predloge. Pitanja i poruke koje dobiju najviše lajkova prenećemo mandataru", saopštio je pokret.

"Dosta je bilo" je pozvao Vučića da omogući da mediji snimaju sve razgovore sa stranačkim delegacijama i najavio da će na razgovor s Vučićem poneti tužbu koju je lider pokreta Saša Radulović podneo protiv njega pre dve godine, "jer sudski pozivar ne može da pronađe Vučića u Nemanjinoj 11 evo već dve godine, da mu je uruči".

Pokret je najavio i da će Vučića pitati za, između ostalog, "izbornu krađu", rušenje objekata u Savamali, njegovo radno iskustvo, zašto je posle Parade ponosa "priveo i ispitivao" policajce sa kojima se njegov brat sukobio i da li razume da je to zloupotreba službenog položaja, koja je njegova uloga u hapšenju vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića, "za medijski mrak i upravljanje RTS-om, RTV-om, Pinkom, Informerom, Kurirom, Tanjugom i Teleprompterom".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво