SNS: DS jedva do dogovora o dnevnom redu, a kamoli o interesima Srbije

Srpska napredna stranka saopštila je da ta stranka nikada neće biti kao DS, jer je, kako se ističe, to stranka čestitih, poštenih i vrednih ljudi, koja na čelu ima čoveka koji čini sve da Srbija postane moderna, ekonomski razvijena, uređena država, za razliku od stranke Bojana Pajtića.

Pajitć je, navodi se u saopštenju, zajedno sa vrhom DS-a, "opljačkao sve što je stigao i oteo pare čak i od dece sa posebnim potrebama".

"Poručujemo DS-u da im je pametnije da se pozabave svojom strankom, ili barem onim što je od nje ostalo, jer ne mogu na svojim stranačkim sednicama da se dogovore ni oko dnevnog reda, a kamoli nesto drugo", ističe se o saoštenju.

SNS će nastaviti da se bori da svi građani Srbije imaju evropski životni standard, da žive u normalnoj državi, a ne kao pod vlašću Bojana Pajtića i njegovih stranačkih kolega koji su uništili Srbiju i sve sto su dotakli.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво