Pajtić: Osujećen pokušaj uništenja DS-a

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić rekao je da ta stranka ima mnogo veći potencijal od onog što je postignuto na vanrednim parlamentarnim izborima, ali da je ipak osujećen pokušaj uništenja DS-a.

"Ne možemo biti zadovoljni postignutim rezultatom (na izborima), ali možemo činjenicom da smo osujetili one koji su vršili represiju i poikušali da nas izbace iz političkog života", rekao je Pajtić na sednici Glavnog odbora DS-a u koja se održava u zgradi opštine Stari grad u Beogradu.

Prema njegovim rečima, cilj uništenja DS-a je bio da na sceni kao jedina alternativa opstane samo ekstremna desnica, a da Aleksandar Vučić ostane jedina evropska opcija.

Pajtić članovima GO predstavlja izveštaj o rezultatima DS-a na parlamentarnim izborima, kao i izveštaj o radu stranke između dve sednice. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво