PS: DSS-Dveri nisu nadživeli izbore više od mesec dan

Pokrajinski odbor Pokret socijalista u Vojvodini saopštio je da koalicija DSS-Dveri nije uspela da nadživi izbore ni više od mesec dana.

Sve ono što se govorilo o koaliciji DSS-Dveri tokom predizborne kampanje pokazalo se kao tačno poslednjih dana, navodi se u saopštenju Pokreta socijalista.

"Patološka želja Boška Obradovića da bude deo vlasti i slepo poslušništvo Sande Rašković Ivić svom mentoru Dragoljubu Mićunoviću i Bojanu Pajtiću dovele su do pucanja cenzus koalicije DSS-Dveri", dodaju iz pokrajinskog PS-a.

U saopštenju se dodaje da je "Boško Obradović zaslepljen pozivom na pregovore o formiranju republičke Vlade zaboravio šta je pričao tokom kampanje, kako se grlio sa Radulovićem i Pajtićem i kako je te iste s kim bi sada u vlast nazivao svakakvim imenima, sve je zaboravio samo da se dokopa vlasti".

"Zaboravio je Obradović i Sandu Rašković i činjenicu da nikada ne bi prešli cenzus da nisu zajedno sa Bojanom Pajtićem izmislili postojanje izbornih nepravilnosti, sve je zaboravio samo da umesto obećavane sreće za Srbiju, pokuša da ostvari sreću za sebe i svoje poslušnike", navodi PS.

Ta stranka poručuje da svakako "Boško Obradović ne treba da prati autističnu politiku Sande Rašković Ivić i njenog vezivanja za Dragoljuba Mićunovića, Bojana Pajtića, Sašu Radulovića", ali da je "posle svega mogao da se potrudi da bar malo zadrži ljudsko dostojanstvo".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво