SNS: DS je jedina koji treba da se svakodnevno izvinjava

Odgovorajući na zahtev DS-a da im se Alkasandar Vučić izvini, SNS je saopštio da su demokrate jedini koji moraju da kažu "izvini" i to svakog dana i svim građanima Srbije jesu Bojan Pajtić i "njegove lažne demokrate".

"Građani godinama čekaju izvinjenje od onih koji su ih brutalno opljačkali, koji su razorili sve institucije, koji se i danas trude iz petnih žila da Srbiju omalovaže na svakom ćošku, lažući po stranim ambasadama i državama protiv svoje zemlje, a svakoga ko se usudi da drugačije misli, govori i dela omalovažavaju sa neviđenim prezirom na ovim prostorima", ističe se u odgovoru SNS na prethodno saopštenje DS.

Iz SNS još poručuju demokratama koji su, kako navode naprednjaci, javno pozvali svoje članove da glasaju za one koji su tukli građane po ulici samo zato jer žele svoja prava, one koji su pre, tokom i nakon kampanje sramno vređali nacionalne zajednice u Srbiji, da njihovo ni "izvini" ne može da poništi sve laži, sramotu i mržnju kojom obasipaju Srbiju, a svi građani vide da je to jedino što je "lažnim demokratama" ostalo da ponude.

Demokratska stranka zatražila je ranije da im se Aleksandar Vučić izvini zbog toga što je stranka na čijem je on čelu demokrate nazvala "fašistima".

U saopštenju DS-a se navodi da Vučić ne treba da se izvini samo DS-u, već svim onim ljudima čije su porodice stradale od fašizma.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво