PS: Radulović bi rado bio u vlasti

Pokret socijalista ocenio je da bi lider pokreta Dosta je bilo Sašša Radulović suprotno onome što govori rado bio u vlasti, dodajući da je uprkos navodnoj principijelnosti sve što je do sada radio "obeležženo niskim nivoom morala i profesionalne etike".

"I ako ga premijer Alesandar Vučić nije, i suguni smo da i neće, pozvao da učestvuje sa svojom po javnom konkursu sklepanom strankom bilo kom nivou vlasti, "hrabri i principijelni" Radulović na sav glas odbija bilo kakvu saradnju, počinjemo da sumljamo da bi Sašša Radulović, suprotno onome ššto govori, rado bio u vlasti", naveo je PS u saopštenju.

Ta stranka navodi da je Radulović baveći se politikom "dogradio svoj lik i delo nedoslednoššću i jeftinom demagogijom", upućujući mu ponovo pitanja koja, kako kaže, postavlja već četiri meseca.

PS je pitao Radulovića da li je tačno da je kao stečajni upravnik, u dužžem vremenskom periodu, angažžovao sopstvenu firmu DOO "EBusiness service", koja je prema navodima PS bila registrovana na njegovu suprugu, da pružža knjigovodstvene usluge preduzećima u kojima je bio stečajni upravnik.

Takođe PS pita Radulovića i da li je tačno da je svojim predlogom Zakona o stečaju predvideo da se ugasi Agencija za licenciranje stečajnih upravnika i na taj način licenciranje i kontrola stečajnih upravnika izuzme od držžave i preda u ruke privatnoj Komori stečajnih upravnika koju bi on vodio.

Takođe Pokret socijalista pita Radulovića, da li je tačno da je u opšštini Savski Venac sve ovo vreme u vlasti zajedno sa SPS-om, navodi se u saopštenju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво