PS: Ko je Pajtića uopšte zvao u vladu?

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista pita lidera demokrata Bojana Pajtića ko ga je uopšte pozvao da uđe u Vladu Srbije, kada po ko zna koji put izjavljuje da neće biti njen deo.

"Podsećamo Bojana Pajtića da su građani ti koji odlučuju ko će biti na vlasti, a ko ne, demokrate nisu svojom voljom van vlasti u republici, pokrajini i ogromnoj većini lokalnih samouprava, već voljom građana", piše u saopštenju.

PS dodaje da smo imali priliku da prethodnih 16 godina vidimo koliko je Pajtiću stalo do vlasti "po tome što je svoj mandat držao do poslednje sekunde iako je bilo jasno da ga građani ne žele".

"Zato Bojanu Pajtiću mora biti jasno da neće biti u vlasti ne zato što on to tako hoće, već zato što tako hoće građani Srbije", ističe se u saopštenju Pokrajinskog odbora PS.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи