SNS: Božović i DS ne prihvataju istinu o izbornom porazu

Beogradski odbor Srpske napredne stranke smatra da su izjave Balše Božovića licemerne, te da je njihov jedini cilj da obmanu i slažu građane, jer u DS nisu sposobni da prihvate istinu da su pretrpeli ogroman poraz u celoj Srbiji na izborima

Božović je ranije danas ocenio da rušenje bespravnih objekata u beogradskoj Savamali pokazalo da su "mafija i huligani jači od državnih institucija" i "ultimativno" zatražio da policija i pravosudni organi rade svoj posao i zaštite građane "od nasilnika i bezakonja".

"Božović i dalje ne odgovara na pitanje koliko je koštalo njegovo zimovanje na Maldivima, niti odakle pripadnicima nove koalicije fantomke, ali vrlo uredno pokušava da vrši pritisak na nezavisne državne organe svojim izjavama", saopštio je potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić.

Prema njegovim rečima, Demokratska stranka jeste simbol bezakonja, mafijaško-huliganskih veza, jer je upravo u vreme njihove vlasti preko pola miliona ljudi ostalo bez posla, jer su otimali od dece sa posebnim potrebama, jer su svojom bahatošću budžet grada Beograda doveli pred bankrot kada su od građana oteli preko 650 miliona dinara za rekonstrukciju Bulevara Kralja Aleksandra.

Jovičić ukazuje da se ne smeju zaboraviti ni projekti DS-a poput replike Terazija ili Pazl grada, na osnovu kojih su od građana uzeli više od144 miliona.

"Građani Srbije, jasno i nedvosmisleno žele modernu i uređenu Srbiju, investicije i nova radna mesta, državu koja će biti stabilna, koja će imati jakog premijera i državu koja ima budućnost", dodaje se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи