SNS i SVM načelno dogovorili saradnju u Vojvodini

Delegacije SNS-a i SVM-a načelno su u Novom Sadu utvrdile principe buduće saradnje dve stranke u Skupštini AP Vojvodine, pokrajinskoj vladi i u velikom broju lokalnih samouprava u kojima su predstavnici dve stranke dobili većinsko poverenje građana.

Na sastanku su načelno utvrđeni prioriteti u realizaciji programa na pokrajinskom i lokalnom nivou, a razmatrana su i sva pitanja koja se tiču konstituisanja pokrajinskih i lokalnih organa vlasti u Vojvodini, saopštio je Medija centar SNS-a za Vojvodinu.

Zajednički je konstatovana potreba što šire saradnje dve stranke kao buduće okosnice pokrajinske vlade i postignut je visok stepen saglasnosti o potrebi što bržeg konstituisanja novih pokrajinskih organa i organa u lokalnim samoupravama na osnovu rezultata upravo završenih izbora.

Delegaciju SNS-a predvodio je potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović, a činile su je član Predsedništva SNS-a Miloš Vučević, potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Damir Zobenica, kao i Ištvan Pastor, predsednik SVM-a, Mihalj Njilaši i Arpad Fremond.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара