Nastavak polemike Nove stranke i funkcionera SNS

Lider Nove stranke Zoran Živković, "u godini najtežoj za Srbiju, kada je brutalno ubijen premijer Zoran Đinđić, sproveo je najuspešniju policijsku akciju 'Sablja' tokom koje je nivo kriminala u Srbiji sveden na minimum", saopštila je ta partija, reagujući na navode funkcionera SNS Aleksandra Jovičića. Jovičić poručuje da je Živković zaista i jeste učinio puno - ali za sebe.

Govoreći o konfrenciji za novinare Nove stranke, gde su se članovi te partije pojavili u fantomkama, Jovičić je prethodno rekao da je to "skandalozni performans Zorana Živkovića" i dodao da je to Srbija koju Živković želi da vrati građanima.

Odgovarajući Jovičiću, Nova stranka je saopštila "da je funkcioner SNS-a zaslepljen strahom od Živkovića".

"Aleksandar Jovičić očigledno toliko zaslepljen strahom da se ne obelodane izvršioci nezakonitog rušenja objekata u Savamali, ali i strahom od Zorana Živkovića, koji je najdoslednije od svih raskrinkavao sve nezakonitosti naprednjačkog kartela, pa mu se čak učinilo da je predsednika Nove video na konferenciji za medije održanoj u sedištu stranke", ističe se u saopštenju.

Nova podseća da Zoran Živković nije govorio na konferenciji, već su to učinili Vesna Rakić Vodinelić, Alena Bukilić, Aleksandar Stanković, Aleksandar Simić i Uroš Eleković.

U odgovoru na navode Nove stranke, Jovičić poručuje da je Zoran Živković zaista i jeste učinio puno - ali za sebe.

"Kada je Srbiji bilo najteže, Živković je sebi dodeljivao milionske subvencije kako bi napravio vinograd. Kada je Srbiji bilo najteže hapsio je redom i bez osnova, što je dovelo do toga da građani plaćaju odštete tim ljudima u stotinama miliona dinara", ističe se u saopštenju potpredsednika Izvršnog odbora SNS-a.

Kako je istakao, građani su se o doprinosu Živkovića njihovom životnom standardu i stanju naše države izjasnili više puta, dajući njegovoj partiji epitet kombi-stranke.

Prema njegovim rečima, ova politika je politika prošlosti, i dokle god je Srpske napredne stranke, ona se neće vratiti.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи