Jovičić traži istragu o rušenju u Savamali

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić zatražio je u ime te stranke da se istraži ko je bespravno srušio objekte u Savamali i odgovor na pitanje ko je nosio fantomke u noći kad su oni rušeni.

Na konferenciji za novinare Jovičić je rekao da ta stranka želi da se slučaj istraži i pozvao Tužilaštvo i policiju da reaguju u slučaju rušenja objekata u Savamali.

Na pitanje novinara o bezbednosti građana, on je ponovio da to treba da se istraži i da je bezbednost građana na prvom mestu.

Zatim je postavio pitanje "da možda tu bezbednost ne ugrožavaju ovi sa fantomkama".
"Meni da treba fantomka, ne bih znao odakle i gde da je kupim", rekao je Jovičić.

Na konstataciju novinara da mogu da se kupe u Armi šopu u centru Beograda, Jovičić je odgovorio da on misli da fantomke nisu tu kupljene već negde drugde i mnogo ranije.

On se osvrnuo i na današnju konferenciju Nove stranke na kojoj je više funkcionera obraćanje započelo sa fantomkama, da bi ih u toku izlaganja skinuli uz komentar da njima nije potrebna, i upitao "da li su te fantomke nosili kada su hapsili Slobodana Miloševića, palili i pljačkali Skupštinu Srbije, izručivali Radovana Karadžića, pljačkali javna preduzeća i otimali novac iz njih".

"To je skandalozni performans gospodina Zorana Živkovića", ocenio je Jovičić i dodao da je to Srbija koju Živković želi da vrati građanima.

On je naveo i da smo "videli kako su se Živković i tadašnja vlast ponašali pre 15 godina kada su palili i uništavali Skupštinu Srbije".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво