Nova stranka: Rušenje u Savamali u korist "Beograda na vodi"

Na pres-konferenciji u Novoj stranci, čiji su članovi obraćanje započeli fantomkama, rečeno je da je rušenje u Savamali izvršeno u korist preduzeća "Beograd na vodi".

Predsednica Saveta Nove stranke Vesna Rakić Vodinelić navela je i da se u Agenciji za privredne registre može videti da je član nadzornog odbora privrednog društva "Beograd na vodi" Luka Tomić, šef kabineta gradonačelnika Siniše Malog.

I mi tu vidimo jasnu vezu, rekla je Rakić Vodinelić na konferenciji za novinare u sedištu stranke.

"Ne ulazim u to da li su ti objekti bili uknjiženi ili nisu. Nije smelo da se dogodi da objekte ruše lica čiji je identitet bio prikriven i u vreme kada rušenja nije smelo da bude", rekla je Rakić Vodinelić 

Podsetila je da se sudsko ili vansudsko izvršenje sprovodi u periodu od sedam do 22 časa, a posle toga samo sa sudskom odlukom.

Više funkcionera Nove stranke današnje obraćanje je započelo sa fantomkama, da bi ih u toku izlaganja skinuli uz komentar da njima nije potrebna.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво