DSS: Imamo dosta razloga za slavlje

Demokratska stranka Srbije obeležila je slavu Đurđevdan, a predsednica Sanda Rašković Ivić rekla je da ima dosta razloga za slavlje pošto se DSS vraća u parlament.

Slavu toj stranci čestitao je i ruski ambasador Aleksandar Čepurin, koji je u kraćem razgovoru sa Rašković Ivić i liderom Dveri Boškom Obradovićem, kako je Rašković Ivić prenela novinarima, čestitao ulazak u parlament i istakao želju da se prodube odnosi Jedinstvene Rusije i te koalicije, da se radi na jačanju ekonomskih veza dve zemlje i antinato aktivnosti.

Rašković Ivić su slavu čestitali i Obradović, lider "Dosta je bilo" Saša Radulović, Konstantin Samofalov iz SDS-a Borisa Tadića.

Predsednica DSS-a je rekla i da je ta stranka sa koalicionim partnerom uspela da se vrati u parlament uprkos svemu i zahvalila se kolegama iz opozicije što su im u tome pomogli.

Najavila je da ta koalicija neće odustati od toga da se utvrdi šta se desilo na izborima i da zajednički radi sa ostatkom opozicije na formulisanju predloga izmena izbornog zakonodavstva.

Kako je rekla, ne očekuje saradnju sa tim strankama o temama poput Briselskog sporazuma, približavanju Srbije NATO, EU.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи