Mladenović: Sanda Rašković Ivić sklopila pakt sa đavolom

Lider Samostalnog DSS-a Andreja Mladenović saopštio je da se svi koji vole DSS i Srbiju stide Sande Rašković Ivić koja je, kako kaže, "sklopila pakt sa đavolom", prodala tu stranku i stavila ljagu na ličnost i politiku Vojislava Koštunice.

"Poslednji intervju Sande Rašković Ivić, kojoj je bila potrebna samo jedna rečenica da proda DSS i stavi ljagu na ličnost i na politiku Vojislava Koštunice, potvrđuje ono što mesecima tvrdimo mi iz istinskog DSS-a - dotična gospođa je sklopila pakt sa đavolom i želi vlast po svaku cenu", naveo je Mladenović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Sanda Rašković Ivić, tvrdi Mladenović, želi da sedne u fotelju kako bi se lično obogatila i kupovala još više firmirane garderobe, u kojoj će paradirati pred narodom ubeđujući ljude da su mržnja i izolacija dobre stvari za budućnost Srbije.

"Članovi i svi oni koji vole DSS ne mogu da podrže Sandu Rašković Ivić, koja je preko noći izdala politiku DSS, koja vodi politiku ekstrema i zalaže se za izolaciju naše države, a sve to uz pomoć onih koji su poslednju deceniju satanizovali DSS i činili sve da ga unište", naveo je lider Samostalnog DSS-a.

Podseća da je Vojislav Koštunica bio odgovoran lider koji je mislio na Srbiju, a Sanda Rašković Ivić, koja ga je hvalila na sav glas dok je bio predsednik stranke, kako bi izborila za sebe neku fotelju i položaj, pokazala je da niti voli DSS, niti je briga za decu koja žive u Srbiji, već da isključivo voli cenzus i pare.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи