Читај ми!

DSS: Grube neistine Mihajlovićeve i Vulina

Demokratska stranka Srbije saopštila je da su ministri Zorana Mihajlović i Aleksandar Vulin izneli grube neistine o politici te stranke i njenoj koaliciji sa pokretom Dveri.

U saopštenju DSS-a se navodi da je drskost tvrdnja funkcionerke SNS-a i ministarke Mihajlović da je ta stranka protiv Evropske unije, jer, kako se navodi, ona ipak dobro zna da DSS nije protiv EU, već protiv ulaska Srbije u Uniju, što je suštinska razlika.

DSS smatra da je "još besramnija" izjava Mihajlovićeve da "DSS vodi Srbiju u izolaciju i ugrožava ekonomske interesa naše zemlje" i da je "Srbija već jednom videla rezultate antievropske i avanturističke politike DSS-a".

Iz DSS-a podsećaju da ta stranka nikada nije vodila atievropsku politiku i da je Srbija bila u zavadi sa celim svetom, izolovana, pod sankcijama i uništavana u vreme kada je na vlasti bio "sadašnji predsednik vlade Aleksandar Vučić koji jeste vodio takvu politiku, a da je iz izolacije izašla kada je ta vlast smenjena i na nju došla DSS".

"To što je Vučić raniju politiku izolacije zamenio sadašnjom politikom kolonizacije Srbije stvari ni malo ne menja", ističe se u saopštenju.

Za ministra Vulina, koga DSS naziva "hajat-levičarom", se kaže da je svoj doprinos "poplavi laži" dao neverovatnom izjavom da "DSS i Dveri zaboravljaju da kažu koliko je u vreme njihove vlasti fabrika ugašeno i koliko radnika otpušteno“ iako, kako se navodi, "lažni levičar" veoma dobro zna da Dveri nisu nikada učestvovale u vlasti, a da je u periodu vlade DSS-a zaposlenost bila rekordna, rast BDP-a prosečno 5,4 odsto, budžet bio u višku, zaduženost smanjivana i bila više nego trostruko manja nego danas.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи